Lidt om mig

Velkommen til. 
Mit navn er Signe Neslein, jeg er 41 år og har en kæmpe passion for at hjælpe, støtte, undervise og vejlede mennesker. Jeg har arbejdet med Emotional Hacking, coaching, terapi og selvudvikling de sidste 10+ år.
Jeg er vild med at se mennesker som du lykkes. 

Elefanten i rummet

Jeg er en overachiever, recovering perfektionist og fandenivoldsk “lad os lige fixe det problem” på den hurtigste og mest effektive måde. Jeg har været bange for at være svag hvis jeg viste mine følelser, jeg har mærket usikkerheden ved at tvivle på mine egne evner og kompetencer og jeg har siddet fast i de mentale og følelsesmæssige offerroller, som jeg idag hjælper mennesker med at bryde fri af. 
Jeg er en mundfuld. Jeg fylder, jeg taler højt og jeg elsker livet og alle mulighederne det byder på. Jeg ved med sikkerhed at både du og jeg -og alle andre mennesker- kan skabe det liv og den hverdag vi drømmer om. Du har allerde alt hvad du har brug for indeni dig – du skal “blot” lære at aktivere det, elevére det og dernæst manifestere det. Lige præcis det er hvad jeg hjælper mennesker med hver eneste dag. 

Signe Neslein

Mine uddannelser & kurser

Uddannelser

Kurser & efteruddannelser

Uddannelser, kurser og programmer som jeg har skabt til dig

Igennem de sidste 10+ år har jeg været så heldig at gøre min passion til mit levebrød. Hver eneste dag får jeg lov til at gøre det jeg holder allermest af, nemlig at hjælpe mennesker som du med at Level Up. Du indeholder allerede alt det du har brug for, for at være et lykkeligt, succesfuldt overskuds-menneske. Det du måske ikke indeholder endnu er formlen til at aktivere, elevére og manifestere dit drømmeliv og udleve din egen storhed.
Jeg har en formel, som jeg hellere end gerne vil dele med dig, så du får den viden, de konkrete redskaber og den støtte og sparring der skal til for at du kan være det menneske du drømmer om at være. 

Emotional Hacking Program

Er et program jeg har skabt sammen med Emographics, som er et psykologisk svar på en kostplan. du lærer at hacke dine følelser og emotionelle tilstande, så du aktivere dit potentiale

Bliv certificeret Emolog

Emolog uddannelsen. er det perfekte møde mellem psykologi, videnskab og spiritualitet. Som Emolog er du Emotional Tolker og afklare menneskers indre emotionelle og mentale kodninger. Du lære hvordan du hjælper med at tage magten over dem selv og deres liv tilbage.
verdenspremiere

Vejen ud af de mentale & følelsesmæssige offerroller

Alle mennesker havner fra tid til anden i de mentale & følelsesmæssige offerroller hvor vi mister vores power, tro på os selv og sidder fast i gamle mønstre og kodninger, som begrænser os og afholder os fra at gå efter det vi drømmer om. Er vi fanget i offerrollen længe nok kan vi genkende os selv i en af de 7 offerrolle arketyper jeg har skabt.

Den 1-årige Level Up Lifecoach uddannelse

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
(Visited 515 times, 1 visits today)