Lidt om mig

Velkommen til. 
Mit navn er Signe Neslein, jeg er 41 år og har en kæmpe passion for at hjælpe, støtte, undervise og vejlede mennesker. Jeg har arbejdet med coaching, terapi og selvudvikling de sidste 10+ år.
Jeg er vild med at se mennesker som du lykkes. 

Jeg kan hjælpe dig med

Coaching, terapi og personlig udvikling. Når du ønsker et forløb hos mig, er det fordi at du er klar til at tage dig selv alvorligt. Du er færdig med at nøjes med, finde dig i og håbe på at tingene bliver bedre -hvad enten det omhandler dit kærlighedsliv, din karriere, din personlige udvikling eller noget helt fjerde. Du vil have nye redskaber og værktøjer som du kan bruge i din dagligdag. Jeg arbejder meget direkte, konfronterende og støttende. Når du går hos mig, er det ikke for at blive aet på ryggen – men for at rykke dig. Jeg er bag dig hele vejen og du har altid mulighed for at få løbende sparring mellem dine sessioner. 

Vil du
også have
resultater?

Coaching og terapi handler i min optik, først og fremmest om personlig udvikling. Når vi forstå bedre – kan vi gøre bedre. Jo mere indsigt du får i dig selv, i dine tankemønstre, dine emotionelle mønstre og dine adfærdsmønstre, jo mere bliver du i stand til at tage sunde og/eller positive valg og beslutninger omkring dig selv og dit liv.

For mig handler det altid om at give dig magten over dig selv -og dit liv, tilbage. 

Steven Tezca

"“Jeg valgte et forløb med Signe, da jeg følte mig knækket og ikke kunne finde tilbage til mig selv. Jeg havde gjort mig mange overvejelser om at skulle blotte mine svagheder overfor et fremmed menneske, men Signe gjorde alle mine bekymringer til skamme. Jeg blev mødt af et menneske der udstråler så meget styrke, positivitet og varme, samtidigt med hendes evne til at se lige igennem mig, udvise anerkendelse og stille de spørgsmål der både kunne åbne mig og udrede det kaos jeg følte indeni. Dertil udstyrede Signe mig med redskaber der har hjulpet mig med at arbejde mig ud af den situation jeg befandt mig i. ."

nini

Nini Bang

"“Signe har fået mig til at indse at de følelser, som jeg ellers så aktivt har forsøgt at tage afstand til, for konstant at være i kontrol, kan blive mit stærkeste værktøj til at lykkedes i de mål jeg sætter mig. Signe har givet mig lysten til at forstå hvem jeg selv er – finde MIN identitet og mit JEG, for derigennem at opnå mit fulde potentiale. En personlig rejse, som ellers har været skræmmende for mig, at skulle drage ud på og nu kan jeg ikke komme hurtigt nok afsted. TAK!”."

Nancie Rasmussen

"Wow! Signe er en formidabel formidler og formår at gøre det der er svært, håndterbart og overskueligt. Det er en af de bedste investeringer jeg nogensinde har foretaget - investeringen i mig selv gennem Signe´s forløb "

Mine uddannelser & kurser

Uddannelser

Kurser

(Visited 386 times, 1 visits today)