Meet the team

Signe Neslein
Founder & CEO

Signe er uddannet Emografisk psykoterapeut og Founder af Level Up Coacuddannelsen. 

Viktoria Lindholm

CR-Manager

Viktoria er uddannet Level Up Mastercoach og terapeut. Siden 2013 har hun dannet makkerpar med Signe og sammen har de afholdt seminarer og workshops inden for lederskab og personlig udvikling.
Viktoria er den første du har fornøjelsen af at komme i kontakt med hos os og hun har en eminent evne til at aflæse dine behov og udfordringer og derigennem guide dig mod den helt rigtige løsning for dig. 

Josefine Achen

Level Up Coach

Josefine er oprindeligt udannet kostvejleder og personlig træner og har bl.a boet og arbejdet en årrække i Dubai hvor hun har hjulpet mennesker med at opnå en sund og stærk krop. Josefine brænder for menneskers transformation både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Josefine har vi været så heldige at få på vores team sidste år. 

Christian Ølsted

Level Up Coach

Christian er oprindeligt uddannet tømrer og har sideløbende studeret coaching, terapi, Emografi og sundhed, da han brænder for dybde og personlig udvikling. Christian er uddannet Coach og Emolog hos Signe Neslein i 2017 og har siden beskæftiget sig med hans store passion – nemlig at gøre en forskel i andre menneskers liv. 

(Visited 121 times, 1 visits today)