Karriere & Business

Kom i online forløb og få dit eget unikke Emotional Hacking træningsprogram der lærer dig at forstå og optimere dine indre kodninger. Tag din business eller din karriere til næste level.

Få adgang til dit fulde potentiale

Du indeholder meget mere end du tror og er klar over. Lad mig vise dig hvordan du hacker dine emotionelle og mentale tilstande så du kan gå efter det du drømmer om i din karriere eller i din Business. Der ligger en enorm power og visdom i de følelsesmæssige og mentale kodninger du har i dit indre og de kan enten hjælpe dig med at nå dine mål eller afholde dig fra dem. Du har masser af potentiale, som blot venter på at blive aktiveret. 

Få din egen certificerede Emolog der følger dig på en 3 eller 6 måneders rejse hvor du lære at afkode og hacke dine indre bevidste og ubevidste mentale og emotionelle koder. 

 

Vores Emotional Hacking Program indeholder:

Det er en illusion at tro at du er glad, overskudsagtigt, fyldt med gå-på-mod og handlekraft hvis du ikke træner dig selv i at være det. Du vågner ikke op på magisk vis og er fyldt med selvværd, motivation eller livsglæde. Du har måske erfaret at du ikke kan tænke dig positiv – uanset hvor hårdt du fortæller dig selv at du “bare” skal tænke positive tanker. Dine tanker er vigtige men de har ingen drivkraft eller gennemslagskraft uden forbindelsen til dine følelser og emotioner. Når vi bruger Emotional Hacking er det for at få adgang til den store visdom og power der ligger i dine følelser. 

Da vi alle er forskellige af opbygning, vaner, værdier, behov og ønsker, gør jeg og mit team en stor indsats for at lære din livsstil at kende så vi kan forstå dine behov og dermed skabe dit unikke program som du kan følge – så du langt om længe kan opnå alt det du inderligt ønsker i dit liv. 

Der er ingen quick-fixes når det kommer til vores emotionelle og mentale kodninger og vores Emotional Hacking Program er hverken simpelt eller let – men det er effektivt. Programmet svarer til, at følge en kostplan eller en træningsplan. Hvis du vil have resultater skal du overholde dit kalorieindtag og lave dine øvelser. Det samme er gældende i vores programmer. Din egen indsats er afgørende for din succes.

Emo Hacking Program
udtalelser signe Neslein
Josefine Achen
Signe Neslein udtalelse

Pro

3 måneders online forløb
kr 1400,-
Månedligt
  • Emotional Hacking Program (3 måneder)

Premium

6 måneders online forløb
kr 1100,-
Månedligt
  • Emotional Hacking Program (6 måneder)
Popular

Book

Udfyld nedenstående formular og få en uforpligtende afklaringssamtale med os og lad os sammen finde ud af om vores Emotional Hacking Program er det rigtige for dig. 

(Visited 35 times, 1 visits today)