Følelsesmæssig

Er du følelsesmæssig intelligent?

At blive mere følelsesmæssigt intelligent vil give dig større indre frihed til at være den, du er. Du skal ikke længere være bange for, at følelserne løber af med dig, eller at du ikke kan styre dine følelser. Mange tror fejlagtigt, at følelser er lig med at være svag, men når vi bliver mere følelsesmæssigt intelligente, vil vi lettere kunne håndtere pressede situationer og undgå at løbe ind i unødvendige konflikter – såvel arbejdsmæssigt som privat.

Følelsesmæssig intelligens består af:

Selvindsigt

Selvindsigt indebærer at du kender dig selv, dine styrker, dine svagheder, dine værdier, dine overbevisninger, at du forstår hvad der trigger dig og hvorfor.

Selvregulering

Selvregulering er måske i virkeligheden det vigtigste punkt, da det er her vi er i stand til at arbejde med og bearbejde vores følelser. Vores trivsel og lykke er afhængige af vores evne til at regulere være følelser og følelsesmæssige tilstande.

Empati

Empati handler om din evne til at forstå og identificere andre menneskers følelser, så du formår at navigere i det der opstår i andre mennesker.

Social kompetence

Social kompetence handler om din evne til at indgå i relationer og bygge relationer, både privat og professionelt.

Træn din følelsesmæssige intelligens

Vi har samlet de bedste redskaber til dig på et to dages live seminar i København, så du kan styrke og forstærke din EQ, som er vejen til at skrue op for din indre lykke.

Den skjulte intelligens

Dine følelser indeholder en skjult intelligens og visdom som giver dig adgang til din unikke storhed. 

De følelser du oplever hvad enten de er positive eller negative, kommer altid med et vigtigt budskab til dig. Frygt og usikkerhed alarmerer dig så du kan søge sikkerhed. Empati, forståelse og rummelighed hjælper dig med at skabe succesfulde relationer og kærlighed og glæde skaber mening i dit liv. Dine følelser er noget af det mest værdifulde du har – især når du har lært at forstå dem, styre dem og bruge dem som din indre drivkraft til at skabe det liv du drømmer om. 
Vi har skabt et “træningsprogram” som lærer dig at afkode og forstå dine følelser så du kan bruge dem konstruktivt og i alle livets aspekter. 

Test din følelsesmæssige intelligens ved at hente vores gratis app "Emologic"

1. Test dine indre kodninger

Hent vores App "EMOLOGIC" i App store og Google Play og opdag hvilke kodninger du har med dig og udlever i dit liv.

2. Tag testen

I Appen kan du tage 2 test. Emotional State Test og Arketypetesten. Emotional State Test afslører hvilke indre kodninger du har og arketypetesten giver dig en afkodning af dine styrende følelsesmæssige identiteter

E-motion App

3. Send os dit testresultat

På instagram (@signeneslein) laver Signe mini tolkninger af tilsendte testresultater. Få et gratis indblik i dine resultater ved at sende et screenshot af dine testresultater til : signe@neslein.com

4. Meld dig ind ind i Facebook gruppen

Få gratis sparring på dine test resultater løbende i vores lukkede Facebook gruppe "Indre kodninger"

(Visited 41 times, 1 visits today)