Work with me

Jeg hjælper dig med at blive den absolut bedste udgave af dig – for dig. Et personligt  forløb hos mig er direkte, konfronterende og fyldt med konkrete redskaber. Når du træder ind ad min dør, er det fordi du har taget en beslutning om at ville dig selv – og du er klar til at arbejde sammen med en der hepper på dig, stiller krav til dig og som får dig i mål.  

Samarbejde er vejen til dine mål

De største resultater skabes, når du føler dig tryg sammen med det menneske du har valgt som din coach/terapeut/behandler og du kan mærke kemien mellem jer. Kemi er forudsætningen for et godt samarbejde og et udviklingsforløb handler først og fremmest om et godt samarbejde. Få altid en afklaringssamtale førend du booker et forløb, så du kan nå at mærke om det er det rigtige for dig, og din proces. Nedenunder kan du ansøge om en BREAKTHROUGH samtale med mig. 

Kæmper du med at tro på dig selv?

Halter det med selvværdet og selvkærligheden? 

Er du bange for hvad andre tænker og mener om dig?

Er det svært at sætte grænser?

Vil du have konkrete redskaber du kan bruge i din hverdag? 

Vil du have det du fortjener og stoppe med at nøjes med?

Vælg mellem disse 3 forløb

Kærlighedsforløbet

Et 4 måneders forløb til dig der igen og igen ender i usunde parforhold hvor du gør ham eller hende vigtigere end dig selv!

Offerrolle forløbet

Et 3 måneders forløb der lærer dig om de 7 arketyper og giver dig konkrete redskaber til at bryde fri for altid af de mentale og følelsesmæssige offerroller. Kommer snart.

Level Up forløbet

Et 3 måneders forløb til dig der vil nå næste level i dit privatliv eller i din karriere. Forløb til dig der er klar til at rydde op, rydde ud og lære konkrete redskaber du kan bruge i din dagligdag.

Hør lidt om mig og mine forløb

Hvis du ønsker et samarbejde med mig, skal du være opmærksom på at du kun kan booke 3 måneders forløb, da det er min klare erfaring at det tager minimum 3 måneder at ændre negative vaner og mønstre og få indarbejdet de nye vaner og redskaber. 
Ansøg om BREAKTHROUGH samtale med mig og lad os finde ud af om vi er et godt match.

Har du svært ved at vælge det der er bedst for dig?

Hvorfor det der er bedst for dig er det sværeste at gøre og hvordan du gør det alligevel

Du får i e-bogen en af de overskyggende grunde til at det kan være så møg svært at tage de valg og de beslutninger der er bedst for dig. Og så får du selvfølvfølgelig min magiske metode til at gøre det alligevel.

Når du begynder at tage de valg og beslutninger der er bedst for dig (også når det er svært) vil du opdage, at din tro på dig selv, din selvkærlighed og din selvrespekt vokser sig stor og stærk.

Du er ikke alene i et forløb hos mig

I mine forløb lægger jeg stor vægt på at du har mulighed for at have kontakt med mig mellem vores sessioner, da det oftest er i perioderne mellem sessionerne at du har brug for støtte, afklaring og opbakning. 

(Visited 373 times, 1 visits today)