Bliv Emografisk Coach

En 1-årig uddannelse med speciale i følelsesmæssig intelligens og verdens førende EQ-system.

Ønsker du en innovativ coach uddannelse som har fundament i den nyeste viden inden for følelsesmæssig intelligens, så har vi den helt rigtige uddannelse klar til dig. 

På uddannelsen lærer du:

Den Emografiske coaching har sit fundament i den emografiske psykoterapi, som er en anerkendt terapiform optaget i FaDP (Foreningen af danske psykoterapeuter.)

Emografisk teori & metode

Den Emografiske Coachuddannelse er som den eneste i Danmark, fokuseret omkring Emografi og resultatorienteret med værktøjer som App og software til brug i forandringsarbejdet med klienter. Emografi er en resultatorienteret coaching og terapiform, der arbejder effektivt og hurtigt i en session, både med øvelser, følelsesmæssige om-programmeringsøvelser, fysiske kropslige øvelser (Body Dynamics), tolkning af Emotional State Test, Arketype test og aflæsning af krop, ord og tanker.

Verdens førende EQ-system

Igennem uddannelsen vil du lære at arbejde med og ud fra verdens førende EQ-sytem, Emografi, som via en omfattende App afkoder og kortlægger menneskets følelsesmæssige DNA. På denne måde får du et fuldstændig fantastisk værktøj i dit arbejde som Emografiske Coach.

Energiarbejde

Meditation og følelsesmæssig opmærksomhed er nogle af nøgleordende i energiarbejdet. På uddannelsen lære du at finde harmonien i krop, sind og sjæl for at opnå den højeste synergieffekt.

Supervision & egen terapi

Vi er ambitiøse i vores undervisningsarbejde og vi sætter en stor ære i at uddanne kompetente og faglige dygtige coaches, som kan højne standarden indenfor coaching faget. Af samme årsag er det obligatorisk at modtage minimum 15 timers egen terapi i forbindelse med uddannelsen.

BodyDynamics

Som Emografisk Coach arbejder du ud fra en holistisk tilgang hvor du forstår vigtigheden af samspillet mellem krop, sind og ånd. Du bliver guidet og uddannet i en af Emografiens vigtigste redskaber og metoder, nemlig BodyDynamics som skaber konfluens mellem krop, sind og hjerte.

Selvudvikling & selvledelse

Vores 1-årige uddannelse invitere til intens selvudvikling og selvledelse. Jo mere du rydder op i dig selv, jo stærkere en Coach er du for dine klienter eller samarbejdspartnere. Du må være i stand til at lede dig selv, for at kunne lede andre. Vi guider dig til at du står stærkt i dig selv og kan lede ud fra integritet og kærlighed.

Vi guider dig ind i dig selv, ud af hovedet og tankerne som styrende element og ned i visdommen som din krop og dine følelser indeholder.

Elev historie

Josefines rejse

Emografisk coachuddannelse

Josefine på hendes eksamensdag med underviser, Signe Neslein. Et års intensiv rejse og udvikling afsluttes på bedste vis med et yderst velfortjent 10 tal fra ekstern censor. 

Vores 1-årige Coachuddannelse er gældende som dit første år på den Emografiske psykoterapeut uddannelse hos Emographics, hvis du efterfølgende ønsker at videreuddanne dig. 

Er du klar?

Til at få ny viden, større indsigt og vokse både privat og professionelt? 

Hvorfor skal du vælge denne uddannelse?

 – fordi Emografi er den eneste terapeutiske retning i Danmark hvor software og analytisk tilgang, møder et holistisk og spirituelt menneskesyn i terapien og coachingen. Dette betyder at du som Emografisk coach, får en unik viden indenfor forandringsarbejdet med mennesker og du bliver i stand til at behandle og coache problematikker og udfordringer for andre mennesker ud fra en filosofi om at: alt hvad der er tillært gennem livet, kan forklares, om-programmeres og justeres så mennesket overfor dig kan skabe lige præcis det liv han eller hun drømmer om. Det konkrete forandringsarbejde er bakket op ad verdens førende EQ-system og en stor værktøjskasse med konkrete værktøjer til at understøtte den enkeltes proces. 

Vores undervisningsteam har etik, empati og faglig lederskab på en værdibaseret førsteplads. Du vil under uddannelsen gennemgå en meget dyb og personlig rejse, med fuld supervision af dine undervisere. Dette for at sikre at du som certificeret Emografisk coach, er klædt på til at lede andre med fuld autenticitet.

Mød dine undervisere

Signe Neslein

Signe Neslein er din hovedunderviser på uddannelsen. Signe er uddannet Emografisk Psykoterapeut, Mastercoach & Emolog og har igennem de sidste 10+ år undervist, vejledet og faciliteret selvudvikling. 

Denise Linders

Denise Linders

Denise er uddannet Sygeplejerske, Emografisk Coach og er igang med en overbygning som Emografisk Psykoterapeut. Denise er assisterende underviser på uddannelsen. 

Jesper Kure

Jesper Kure

Jesper er uddannet Emografisk Coach og er ligesom Denise igang med at videreuddanne sig til Emografisk psykoterapeut. Jesper er assisterende underviser på uddannelsen. 

Nichlas Farup

About the company

Gæsteunderviser Nichlas Farup

I løbet af uddannelsen vil du også få fornøjelsen af manden bag den Emografiske psykoterapi, Nichlas Farup når han kommer og gæsteunderviser på et af undervisningsmodulerne. 

Nichlas er uvikler af Emotionel Programmerings-systemet, teorien og filosofien bag Emographics. Foredragsholder, forfatter og uddannelsesleder på den Emografiske Psykoterapeut uddannelse. 

Hvad siger din Intuition?

Beslutningen om at investere i os selv og vores fremtid, træffes ofte på baggrund af vores intuition. Hvad fortæller din intuition dig? 

Din investering for den 1-årige Emografiske Coachuddannelse

Bemærk venligst at alle beløb er plus moms, såfremt der faktureres til virksomhed. 

Afdragsbetaling

kr 2.700
00
 • Det samlede beløb på kr. 32.000 betales på følgende måde: der indbetales kr. 5.000 ved tilmelding og herefter deles de resterende kr. 27.000 i 10 månedlige ratebetalinger
 • 1 års Emografisk Coachuddannelse
 • 160 timers undervisning og coaching
 • Lukket Facebook gruppe
 • Kompendium
 • Evaluerings session med Signe Neslein
Populær

Engangsbetaling

kr 32.000
 • 1 år Emografisk Coachuddannelse
 • 160 timers undervisning og coaching
 • Lukket Facebook gruppe
 • Kompendium
 • Evaluerings session med Signe Neslein
 • 3 x egen terapi sessioner

Moduler på uddannelsen

Praktisk information

Uddannelsen strækker sig over 12 måneder og  der bliver undervist hver 14 dag. 

Opstart København tirsdag  d. 5 april 2022 kl. 17.00 

Undervisningsdage 2022:
April: 5 & 19 kl. 17.00 – 21.30
Maj: 3, 17 & 31 kl. 17.00 – 21.30
Juni: 14 & 28 kl. 17.00 – 21.30
Juli: 12 kl. 17.00 – 21.30 
Ferie
August: weekend undervisning d. 27 & 28 kl. 10.00 – 16.00 
September: 6 & 20 kl. 17.00 – 21.30
Oktober: 4 & 18 kl. 17.00 – 21.30 
November: 1, 15 & 29 kl. 17.00 – 21.30 
December: 13 kl. 17.00 – 21.30 

Undervisningsdage i 2023:
Januar: 10 & 24 kl. 17.00 -21.30
Februar: 7 & 21 kl. 17.00 – 21.30
Marts: weekendundervisning d. 11 & 12 kl. 10.00 – 16.00 
April: Eksamen lørdag d. 2 april kl. 10.00 – 17.00 

Christian Ølsted

Uddannelsen hos Signe forandret mit liv, både privat og professionelt. Jeg tog uddannelsen for at udvikle mig og jeg endte med at skifte min karriere som håndværker ud med en ny start som coach. At få lov til at hjælpe andre mennesker hver eneste dag, er en af de største gaver i mit liv. Uddannelsen gav mig retning, indsigt og mod til at følge mit hjerte frem for mit hoved. 

Christian Ølsted

Emografisk coach

Vil du høre mere?

Denise er klar til at tale med dig og fortælle dig mere om uddannelsen. Du kan booke din gratis samtale via linket nedenunder. Det er helt uforpligtende. 

Denise Linders
(Visited 701 times, 1 visits today)