Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Klar. Parat. Start. 
Jeg glæder mig til at vise dig hvordan du hacker dine følelser og emotionelle tilstande og får adgang til den visdom og power der ligger og venter på dig. 

Lær at hacke dine følelser til succes, glæde og kærlighed

Lær hvordan du hacker dine følelser og emotionelle tilstande, så du kan aktivere dit potentiale, elevere dine emotionelle og mentale kodninger og komme i gang med at skabe dit drømmeliv.
Dine følelser er afgørende for hvordan du lever dit liv og om du rent faktisk lever eller “bare” overlever. 
Få din egen certificerede Emolog der følger dig på en 3 eller 6 måneders rejse hvor du lærer at afkode og hacke dine indre bevidste og ubevidste emotionelle koder. 

Indledningsvis har vi en samtale omkring din målsætning, dine udfordringer, din hverdag,din motivation og hvilke behov der er vigtige for dig at få opfyldt i et forløb. I denne samtale har du fornøjelsen af Viktoria, som selv er terapeut og vores CR-Manager.
Ud fra alle dine informationer og dit første test-resultat i E-motions App udarbejder jeg dit Emotional Hacking Program, som består af øvelser, teknikker og opgaver som samlet aktivere dit potentiale, elevere dine indre emotionelle og mentale kodninger og som viser dig vejen mod dit drømmeliv.
Undervejs skal du ugentligt lave check-ins med mig eller den certificerede Emolog der er fast tilknyttet dit forløb. Dine ugentlige opdateringer indeholder: dine test-resultater fra E-motion App (testen: Emotional State Test samt Arketype testen), din mentale udvikling, dit motivationsniveau, samt din brug og forståelse af dine skræddersyet øvelser og opgaver. Dette foregår i den lukkede facebookgruppe du og din Emolog har adgang til.
Et Emotional Hacking Program vil typisk vare i 3-6 måneder. Dit program bliver opdateret ugentlig i forbindelse med dine check-ins. Det tager tid at lære at hacke dine følelser og emotioner og få opbygget vedvarende positive tilstande, som du kan gøre brug af resten af dit liv. Det er mit ønske for dig, at du får magten over dig selv og dit liv tilbage og opdager den kæmpe frihed og livsglæde der ligger i at kunne håndtere, navigere og bruge dine følelser og emotioner på den mest optimale måde.

Viktoria guider dig

I indledningssamtalen får du fornøjelsen af min super dygtige CR-Manager, Viktoria som er klar til at hjælpe dig med at finde ud af om vores Emotional Hacking Program er det rigtige match for dig.

udtalelser signe Neslein
Cille Bach

Book

Udfyld nedenstående formular og få en uforpligtende afklaringssamtale med os og lad os sammen finde ud af om vores Emotional Hacking Program er det rigtige for dig. 

Pro

3 måneders online forløb
kr 1400,-
Månedligt
  • Emotional Hacking Program (3 måneder)
  • Opstartgebyr kr. 499,-

Premium

6 måneders online forløb
kr 1100,-
Månedligt
  • Emotional Hacking Program (6 måneder)
  • Opstartsgebyr kr. 499,-
Popular

De er glade

(Visited 318 times, 19 visits today)