Om Signe Neslein

Elefanten i rummet

Velkommen til skønne sjæl,
Mit navn er Signe Neslein, jeg er 41 år og har en kæmpe passion for at hjælpe, støtte, undervise og vejlede mennesker. Jeg har arbejdet med NLP, coaching, terapi , psykologi og selvudvikling de sidste 10+ år.
Jeg er vild med at se mennesker som du lykkes. 

Jeg er en overachiever, recovering perfektionist og fandenivoldsk “lad os lige fixe det problem” på den hurtigste og mest effektive måde. Jeg har været bange for at være svag hvis jeg viste mine følelser, jeg har mærket usikkerheden ved at tvivle på mine egne evner og kompetencer og jeg har siddet fast i de mentale og følelsesmæssige offerroller, som jeg idag hjælper mennesker med at bryde fri af. 
Jeg er en mundfuld. Jeg fylder, jeg taler højt og jeg elsker livet og alle mulighederne det byder på. Jeg ved med sikkerhed at både du og jeg -og alle andre mennesker- kan skabe det liv og den hverdag vi drømmer om. Du har allerde alt hvad du har brug for indeni dig – du skal “blot” lære at aktivere det, elevére det og dernæst manifestere det. Lige præcis det er hvad jeg hjælper mennesker med hver eneste dag. 

Level Up med Signe Neslein

Mine uddannelser & kurser

Uddannelser

Kurser & efteruddannelser

Kontakt

+ 45 21 48 84 45

Jeg er hurtigst at fange via sms

Addresse: Lindehøjen 6, 2720 Vanløse 

Email signe@neslein.com

(Visited 721 times, 1 visits today)