Offerrolle forløbet

Er til dig der vil stå stærkt i dig selv og tage magten over dig selv tilbage. Dette forløb giver dig de konkrete redskaber du skal bruge, til at bryde dine negative mønstre og opbygge selvsikkerhed, tro på dig selv og modet til at gå efter det du drømmer om. 
I bunden af siden kan du under “FAQ” finde pris og svar på andre relevante spørgsmål omkring forløbet- 

Vidste du at en offerrolle opstår når vi stopper med at tage ansvar for det vi tænker, føler, oplever og handler på. 

 

Kan du genkende dig selv i en eller flere af arketyperne?

Bare rolig det er helt normalt! Jeg ved hvordan du bliver fri af offerrollen og tager magten over dig selv tilbage. Udover at jeg selv har været i en massiv offerrolle tidligere i mit liv, så har jeg også igennem de sidste 10+ år hjulpet mennesker som dig med at bryde fri af deres offerroller og blive den absolut bedste version af dem selv. Der er en ting du aldrig kommer til at fortryde og det er at investere i dig selv, så du kan få alt det du inderligt ønsker dig og som du i den grad fortjener. Du er intet mindre end unik. Mine forløb er unikke og jeg lægger mit hjerte, min sjæl og al min faglige viden i hvert et forløb. så du får det, som jeg ved, der vil gøre forskellen for lige præcis dig. 

Indre kodninger

Offerrolle forløbet indeholder:

Nedenunder kan du læse om indholdet i Offerrolle forløbet.  Alle mennesker ender fra tid til anden i en af arketype offerrollerne hvilket er ganske normalt, men det vi skal være opmærksomme på er hvor længe vi tillader os selv at blive i offerrollen. I offerrollerne mister vi magten over os selv og vores liv. 

I Offerrolle forløbet har du 9 x 60 minutters sessioner med mig over Zoom eller i min klinik (det aftaler vi inden opstart) a ca. 60 minutters varighed pr. session.

Derudover vil du få specieldesignet hjemmeopgaver du skal lave mellem vores sessioner, som støtter din proces og hjælper med at integrere dine nye redskaber og mønstre. 

Derudover og som noget helt unikt, har du mulighed for at få min hjælp, støtte og sparring mellem sessionerne via sms, mail og telefon. Der opstår ofte udfordringer og problemer mellem vores sessioner og for mig betyder det alverdens at du ved du kan få hjælp hurtigt og at du ikke er nødsaget til at vente til næste session med at få hjælp til det der går dig på.

6 ting du også får i dette forløb

Indsigt i din Arketype

Du lærer din go-to offerrolle arketype godt at kende, så du ved hvordan du undgår at ryge tilbage i den i fremtiden.

Du får selvværd & selvtillid

Du får selvtillid og selvværd så du (igen) kan opdage hvor fantastisk du er, fri af de mentale og følelsesmæssige offerroller.

Du fixer dit Mindset

Dit Mindset er udgangspunktet for alle dine automatiserede mønstre og det er vigtigt at du styrer dit Mindset istedet for at det styrer dig.

Du dropper illusionen

Du lærer hvordan du skelner mellem afhængighed og kærlighed.

Du får den rigtige hjælp

Du får mig der hele tiden står ved siden af dig og guider dig, støtter dig og hjælper dig.

Du bliver selvkærlig

Du lærer hvor meget du egentlig er værd og hvordan du skal behandles i dit kærlighedsliv.

FAQ

De mest stillede spørgsmål og svarene du mangler.

Offerrolle forløbet er designet til dig der vil bryde fri af de mentale og følelsesmæssige offerroller og tage magten over dig selv tilbage. Det er skabt til dig der er klar til at få ny indsigt i dig selv og lærer hvordan du skaber positive og sunde mønstre i dine tanker, dine følelser og i din adfærd. Det er et forløb som giver dig en række konkrete redskaber og værktøjer, som du med det samme kan implementere i din hverdag. 

Offerrolle Forløbet varer 3 måneder.
Du binder dig for alle 3 måneder, da det er min erfaring at det kræver 3 sammenhængende måneder at opbygge nye vaner og mønstre, såsom selvværd, selvtillid og selvkærlighed i dit indre.  Du har igennem de 3 måneder 9 individuelle sessioner med mig. En session vare ca. 60 minutter. 

I Offerrolle forløbet har du 9 x 60 minutters sessioner med mig over Zoom eller i min klinik (det aftaler vi inden opstart) a ca. 60 minutters varighed pr. session.

Derudover vil du få specieldesignet hjemmeopgaver du skal lave mellem vores sessioner, som støtter din proces og hjælper med at integrere dine nye redskaber og mønstre. Derudover og som noget helt unikt, har du mulighed for at få min hjælp, støtte og sparring mellem sessionerne via sms, mail og telefon. Der opstår ofte udfordringer og problemer mellem vores sessioner og for mig betyder det alverdens at du ved du kan få hjælp hurtigt og at du ikke er nødsaget til at vente til næste session med at få hjælp til det der går dig på.  

Kravene til dig er følgende:
Du er afklaret med at du har brug for hjælp og du er et sted hvor du er villig til at tage imod den hjælp. 
Du er villig til at investere både din tid, din energi og penge i dig selv, så du kan Level Up og blive fuldt med selvværd, selvtillid og selvkærlighed. 
Du er engageret og klar til at trække i arbejdstøjet i vores samarbejde. 

Offerrolle forløbet varer 3 måneder hvor du har ugentlige individuelle sessioner med mig.
Derudover har du mulighed for at få min hjælp, sparring og støtte mellem sessionerne da det ofte er der, der hurtigt opstår “kriser” og problemer.

Prisen for hele forløbet er: kr. 11.000,- ex moms. Moms pålægges såfremt der faktureres til virksomhed. 

Løsning 1:
Det fulde beløbet betales ved opstart og refunderes ikke hvis du ikke færdiggøre forløbet. 

Løsning 2:
Du kan betale beløbet i 3 rater og der pålægges et rategebyr på ialt kr. 1.000,-
Første rate betales ved opstart og herefter hver d. 1 i kommende måneder. 

Signe Holly Electra Neslein

Hvad gør du herfra?

Hvis du kan mærke at du er interesseret i et forløb sammen med mig, så er næste step at ansøge om en af mine eftertragtede BREAKTHROUGH samtaler, da jeg ikke sælger nogen forløb uden at den samtale har fundet sted. Det er så vigtigt for mig at du og jeg er et godt match og at vi sammen kan skabe magi i et af mine forløb, så du kan få alt det ud af forløbet som du har brug for.  Jeg arbejder udelukkende med mennesker der er engageret og klar til at trække i arbejdstøjet.  Jeg glæder mig helt vildt til at vise dig hvor fantastisk du er. 

(Visited 211 times, 1 visits today)