Bliv den bedste udgave af dig

Du kan ændre dig selv, dit liv og blive fri af de begrænsinger der præger dig. Kort sagt betyder det at “Level Up” at forbedre din nuværende situation på en måde, der giver dig energi, overskud og masser af tro på dig selv.

Du kan bevæge dig fremad i vækst eller tilbage i sikkerhed

Du kan godt. Du kan godt blive glad, du kan godt opbygge selvværd, du kan godt blive powerfuld, du kan godt få et stærkt mindset, du kan godt få et sundt parforhold, du kan godt finde din passion, du kan godt blive den bedste udgave af dig. Lev et, rigere, mere tilfredsstillende, glædesfyldt og målrettet liv – hvad enten det betyder at optimerer din karriere, styrke dit parforhold eller opdage, hvem du virkelig er og hvad du er i stand til.

 

Når vi kaster os ud i personlig udvikling og selvrealisering er det oftest fordi at vi har konstateret at der er noget i vores indre eller vores liv, som overhovedet ikke matcher vores drømme og ønsker.
Vi har en tendens til at være mere villige til forandring og udvikling, når noget er svært nok, hårdt nok eller smertefuldt nok.
Det er altså (som oftest) når vi møder massiv modstand i
vores indre eller ydre at vi tør træde ud af vores komfort zone og lede efter mulige løsninger på vores “smerte”. 

Level Up Metoden er en formel jeg har udviklet igennem de sidste 10 år, som viser dig en direkte vej til positiv udvikling og transformation. Level Up formlen og metoden lære dig hvordan du vender din “smerte” til styrke og udvikling.  Selve Level Up Metoden tager dig igennem 6 levels, der tilsammen danner rammerne, værktøjerne og teorierne for forandring og udvikling. Hvert områder giver dig ny indsigt, ny bevidsthed og en bredere forståelsesramme. Alle levels er kædet sammen med specifikke øvelser der skal hjælpe dig med at integrerer den positive forandring du ønsker at skabe. 

Level Up Metoden af Signe Neslein

Level Up Metoden giver dig magten over dig selv tilbage

Jeg er vild med resultater, løsninger og muligheder og det er bestemt også de 3 begreber der har fyldt i min udvikling af Level Up Metoden. Modellen skal først og fremmest gøre det nemmere og mere effektivt for dig at starte din udvikling eller tage din nuværende udvikling til next level. Da jeg selv startede på min første Coach uddannelse var jeg vild med den faglige opgradering og længtes samtidig efter flere konkrete redskaber og værktøjer til at støtte min indre udviklingsrejse. Jeg havde brug for helt specifikke øvelser og værktøjer til at sikre implementeringen af den nyfundne viden og støtte den on-going proces der blev kick-startet i mig. På min første terapeutiske uddannelse blev det vigtigt for mig at skabe plads og rum til at min stadigt voksende bevidsthed kunne nå at bundfalde sig i mit indre. Og igen manglede jeg redskaber. Konkrete redskaber, konkrete teknikker og konkrete “sådan gør du” lister, som gav mig oplevelsen af at kunne fortsætte min udvikling selvom jeg ikke var på skolebænken, i terapi, til coach eller til supervision. Måske har du det på samme måde, måske får du også optur når der er helt specifikke værktøjer til at støtte dig i din positive udvikling og forandring. 

(Visited 54 times, 1 visits today)