Next level

Tag dig selv og dit liv til næste Level med enten et online forløb du kan starte på med det samme eller med 1:1 sessioner med Coach, terapeut & offerrolle specialist, Signe Neslein

Tid til næste Level i dit liv?

Du kan ændre dig selv, dit liv og blive fri af de begrænsinger der præger dig. Kort sagt betyder det at “Level Up” at forbedre din nuværende situation på en måde, der giver dig energi, overskud og masser af tro på dig selv. Jeg har udviklet Level Up Metoden for at give dig den mest effektive og overskuelige måde, at arbejde med dig selv på og sikre at du får de resultater du ønsker. Du vil opleve et skift i din tankegang, i dine følelsesmæssige tilstande efterfulgt af handling og tro på dig selv. Level Up er din mulighed for at blive den absolut bedste udgave af dig – en udgave du kan være stolt af hver eneste dag. 

Hvilke Levels lever du på?

De 10 livs-levels repræsentere forskellige udviklings niveauer i vores liv. Det er vigtigt for mig at understrege at du sagtens kan være level 3 på et livsområde og level 7 på et andet livsområde. Vi har alle et eller flere livsområder som fungere bedre end de andre livs-levels. Måske har du givet din karriere stor opmærksomhed og skabt gode resultater for dig selv og score derfor på level 6,7 eller 8 men dit kærlighedsliv er helt stagneret eller du formår ikke at mærke dine egne behov i dit parforhold og score derfor på level 3, 4 eller 5 i dit kærlighedsliv. Af samme årsag beder jeg ofte mine klienter om at starte med at lave deres livshjul, så de skaber bevidsthed på hvor der skal arbejdes og hvor der kan optimeres. 

Hvilket level lever du på
Vælg dit level
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Sådan kommer du videre...

Level 1-3 er de tungeste at arbejde sig igennem, da det i særdeleshed er på disse 3 levels, at vi oplever at vi har prøvet alt for at få det bedre og intet virker! Det er dog langt fra sandheden, men disse 3 levels kræver i langt de fleste tilfælde hjælp udefra. Du sidder fast i din virkelighed og det kræver en opvågning og konkrete redskaber at give slip på det der holder dig tilbage. Hvis du vil have det bedre er første skridt at tage en beslutning om at investere i dig selv og dermed gøre dig selv vigtigt nok til at kunne bryde fri af de 3 første levels og begynde at leve igen, fremfor alt at overleve. 

Level 3-5

Level 6-7

Level 8-10

Level 3-5 er måske de 3 mest krævende levels at befinde sig på, da det ofte er på disse levels, at vi kæmper en trættende indre kamp. Der er dagene hvor du føler, du er godt på vej og at alt nok skal lykkes og blive godt igen. Og så er der dagene hvor du ligger i fosterstilling på sofaen og “gemmer” dig væk i ligegyldige serier. Det er på disse levels at vi har den største indre kamp. Kampen om den interne magt. Kampen om hvem du er og hvem du vil være og kampen om at forstå at du fortjener bedre.

Level 6-7 er de virkelige givende levels. Det er på disse levels at vores selvværd, vores selvtillid og vores tro på os selv vokser støt og roligt. Du har overvundet de sværeste kampe i dit liv og du begynder nu, for alvor at drømme om fremtiden og være næværende i nuet. Du er i færd med at skabe den bedste udgave af dig, en udgave du kan være stolt af hver eneste dag. Du vil på disse levels være udfordret på at fastholde dit momentum. Der er ting tilbage i dig, der fortsat skal gøres op med såsom perfektionisme, kontrolbehov, grænsesætning og begrænsende overbevisninger. Du er så godt på vej – hold fast.

På Level 8- 10 er du ustoppelig. Du mærker dine følelser, styre dine tanker og tager sunde valg for dig selv. Du ved at du er vigtig og du ved hvor meget du har at byde på. Du føler dig elsket, set, hørt og forstået. Du går 100 procent efter dine drømme og mål og indfrier dem med den største selvsikkerhed. Du har psykisk, fysisk og følelsesmæssigt overskud og du opdager hvordan du er nået til et sted i dit liv, hvor du inspirerer andre til at indfri deres unikke potentiale. Du er awesome – keep going.

Sådan kommer du videre...

Du kan have det sprødeste selvværd, du kan få fysisk og mentalt overskud, du kan sætte dig store og små mål og nå dem. Du kan lære at acceptere det du alligevel ikke kan kontrollere, du kan lære at tro på dig selv og vide at det du tænker, det du siger og det du føler er vigtigt og relevant. Og hvad kræver det så

(Visited 138 times, 1 visits today)