En konkret transformations metode til dig

Min Level Up Metode lærer dig, hvordan du skaber positiv forandring og udvikling for og i dig selv. Metoden er baseret på mine 10 års samlede erfaringer som, Coach, terapeut og Specialist i mentale & følelsesmæssige offerroller.

Du kan ændre dig selv, dit liv og blive fri af de begrænsinger der præger dig. Kort sagt betyder det at “Level Up” at forbedre din nuværende situation på en måde, der giver dig energi, overskud og masser af tro på dig selv.
Når vi kaster os ud i personlig udvikling og selvrealisering er det oftest fordi at vi har konstateret at der er noget i vores indre eller vores liv, som overhovedet ikke matcher vores drømme og ønsker. Vi har en tendens til at være mere villige til forandring og udvikling, når noget er svært nok, hårdt nok eller smertefuldt nok. Det er altså (som oftest) når vi møder massiv modstand i vores indre eller ydre at vi tør træde ud af vores komfort zone og lede efter mulige løsninger på vores “smerte”. 

Level Up Metoden består af en Livs-Levels model samt en 6 trins transformations metode, som tilsammen skaber rammerne for din personlige udvikling. Selve Level Up Metoden tager dig igennem 6 levels, der tilsammen danner rammerne, værktøjerne og teorierne for forandring og udvikling. Hvert områder giver dig ny indsigt, ny bevidsthed og en bredere forståelsesramme. Alle levels er kædet sammen med specifikke øvelser der skal hjælpe dig med at integrerer den positive forandring du ønsker at skabe. 

Nedenunder får du en kort gennemgang af min Level Up metode, så du selv kan gå i gang hvis du er klar til selv at facilitere din udvikling. 

Level Up Metoden af Signe Neslein

Min proces

Make it easy

Jeg er vild med resultater, løsninger og muligheder og det er bestemt også de 3 begreber der har fyldt i min udvikling af Level Up Metoden. Modellen skal først og fremmest gøre det nemmere og mere effektivt for dig at starte din udvikling eller tage din nuværende udvikling til next level. Da jeg selv startede på min første Coach uddannelse var jeg vild med den faglige opgradering og længtes samtidig efter flere konkrete redskaber og værktøjer til at støtte min indre udviklingsrejse. Jeg havde brug for helt specifikke øvelser og værktøjer til at sikre implementeringen af den nyfundne viden og støtte den on-going proces der blev kick-startet i mig. På min første terapeutiske uddannelse blev det vigtigt for mig at skabe plads og rum til at min stadigt voksende bevidsthed kunne nå at bundfalde sig i mit indre. Og igen manglede jeg redskaber. Konkrete redskaber, konkrete teknikker og konkrete “sådan gør du” lister, som gav mig oplevelsen af at kunne fortsætte min udvikling selvom jeg ikke var på skolebænken, i terapi, til coach eller til supervision. Måske har du det på samme måde, måske får du også optur når der er helt specifikke værktøjer til at støtte dig i din positive udvikling og forandring. 

Signe Neslein

Vi kan have det sprødeste selvværd, vi kan have fysisk og mentalt overskud, vi kan sætte os mål og nå dem, vi kan blive bedre til at acceptere det vi ikke kan kontrollere, vi kan lære at tro på os selv og vide at det vi tænker, det vi siger og det vi føler er vigtigt og relevant.

Insights level 1

Level 1 - Insights

Level 2 Mindset

Level 2 - Mindset

Level 3 Emotional balance

Level 3 - Emotional balance

Dine ønsker, dine mål og de resultater du vil opnå, kræver en følelsesmæssige indre forbindelse for at kunne blive en realitet i den fysiske verden. Det er altså ikke nok at sige at du vil have flere penge, mere kærlighed eller bedre selvtillid. Hvis du ikke kan skabe en stærk følelse til det du egentlig ønsker dig, så kan jeg garantere dig for, at du ikke kan opnå det. Dine følelser fungerer som drivkraften til dit ønske. Lad mig forklare det med en analogi. Forestil dig at dit ønske er bilen. Lige der foran dit hjem holder den lækreste sprøde Porsche Cayanne, der blot venter på at blive vist frem for offentligheden, når du søndag morgen skal tage den til bageren for at hente en spandauer og to tebirkes. Der er bare lige det problem at du endnu ikke har fyldt diesel på. Det ændrer jo selvsagt ikke på hvor godt bilen tager sig ud, holdende der foran dit hjem, men det ændrer en del på hvorvidt du kan kører den og hvorvidt du kan komme til bageren. Bilen vil være nødsaget til stille, indtil der er fyldt diesel på maskineriet. Dit ønske gør det samme. Dit ønske kan være nok så lækkert, men hvis du ikke har følelser knoblet på, så står dit ønske blot der som en bil på en parkeringsplads.

Hvilket livs level er du på?
(Visited 66 times, 1 visits today)