Psykologien bag

 Nøglen til din succes og dit drømmeliv ligger allerede inden i dig. Dine emotionelle tilstande og dine følelser taler deres eget magiske sprog. For de fleste af os, er det et sprog vi ikke har lært i vores opvækst og derfor ikke kan benytte eller gøre fuld brug af.  Emotional Hacking er kort sagt at afkode, omprogrammere , regulere og navigere i dine emotioner og følelser, så du kan aktivere dit potentiale, elevere dine indre emotionelle og mentale kodninger og manifestere dit drømmeliv. I denne video gennemgår Signe Neslein den psykologiske model bag Emotinal Hacking. Signe Neslein er en af verdens førende Emografiske psykoterapeuter og Emologer. 

E-motion App

Vores app giver dig friheden tilbage

Vores app byder på et univers, der indeholder flere test der hjælper dig med at få et indblik i, hvilke følelsesmæssige supertilstande der er i spil i dig lige nu og ligeledes over en længere periode. Du præsenteres for verdens eneste dynamiske testsystem, der helt præcis fortæller dig hvad du har af ressourcer og blokeringer, hvilke følelsesmæssige kodninger og programmeringer du har lige nu, og hvilken indflydelse de har på dig og dit liv.  Appen indeholder konkrete redskaber til at hjælpe dig med at omprogrammere de indre kodninger der begrænser dig i dit parforhold, din karriere eller i din selvopfattelse.

Mød Nichlas Farup, Founder af Emografi og Emografisk psykoterapi

Emografi og Emografisk terapi, er en ny eklektisk terapiform baseret på Emotionsteori, metode og filosofi udviklet gennem 18 år af Nichlas Farup.

Nichlas har en baggrund som GestaltterapeutNLP Master Trainer, Eksistentiel Terapi, med elementer fra Emotions Fokuseret Terapi, Tilknytnings teorier og forskning omkring følelsesmæssig intelligens.  Emografisk terapi er den praktisk udøvende del af Emografi. Emografi er læren om emotioner og følelser og værktøjet til at omprogrammere dine indre begrænsende emotionelle kodninger. I denne video kan du møde manden bag Emografien. 

(Visited 173 times, 1 visits today)