Oplås dit

Emoskopet smelter psykologi og spiritualitet sammen

Dit unikke Emoskop er baseret på verdens førende EQ System, som stammer fra den Emografiske psykoterapi. Det er en kortlægning af dine iboende potentialer og skyggesider. 

Emoskopet hjælper dig med at få en dybere forståelse af dig selv og dit sande potentiale.

Dine iboende potentialer

For at oplåse dine iboende potentialer må du først få bevidsthed på dem og det er præcis hvad Emoskopet giver dig. 

Din følelsesmæssige intelligens

Din følelsesmæssige intelligens og dine følelsesmæssige mønstre er den indre drivkraft i dit liv, som kontinuerligt forsøger at vise dig vejen og retningen i dit liv. Men for at kunne bruge den store visdom der ligger skjult i vores følelser og følelsesmæssige tilstande, må vi først være i stand til at navigere i dem. 

Dine skyggesider

Dine skyggesider er det der ligger mellem dig og din udlevelse af din inderste essens og dermed dine potentialer. Dine skygger er ikke farlige – tværtimod rummer de vigtig information om din livskontrakt og mulighed for udvikling.

Manifestation

Kulminationen af Emoskopet er samspillet mellem tanker, følelser, handlinger og adfærd. Når du er er kongruent i det du tænker, det du føler og det du gør  trækker du din ønskede virkelig tættere på dig. 

Dine tankemønstre

Dine tankemønstre har stor betydning for hvordan du oplever dit liv – både dit indre og ydre liv. Emoskopet giver dig en dybere indsigt i dine bevidste og ubevidste tankemønstre.

Hvilken visdom ligger og venter på dig?

Bestil en tolkning af dit unikke Emoskop og få adgang til  dit iboende potentiale. 

Hent vores App

Hent EMOLOGIC app i APP store eller Google Play

Why us

Psykologisk model

Emoskopet skabes ud fra dine testresultater fra vores to omfattende tests i EMOLOGIC app og bygger på vores psykologiske model, Emotional State Model. Det er en perfekt sammensmeltning af psykologi og spiritualitet. 

Få en tolkning af dit unikke Emoskop og opdag hvilke indre kodninger og skjulte mønstre du har i dit kærlighedsliv og hvilke emotionelle tilstande, vaner og ubevidste mønstre, du tiltrækker og manifesterer parforhold ud fra.
Opdag hvilke oversete eller ubrugte ressourcer og talenter der ligger i forbindelse med din karriere eller i din business. En tolkning af dit Emoskop giver dig også en dybdegående gennemgang af din nuværende modstandskraft i forhold til dit selvværd, din selvtillid og din egenomsorg.  

Emografisk tolkning

Live eller online

Du vælger om vores møde skal foregå online eller live. 

Online tolkning foregår over Zoom og du modtager en optagelsen af din tolkning. 

Live foregår det på Nimb i København. 

En tolkning ligger på hverdage mellem kl. 10.00 – 15.00 

Tolkning

Ved Emolog Signe Neslein
kr 5000,-
  • Tolkning af dit Emoskop
  • Udarbejdelse af dit Emoskop

Tolkning

Ved elev under uddannelse til Emolog
kr 1500,-
  • Tolkning af dit Emoskop ved elev på Emolog uddannelsen. Supervision af underviser
Popular

Book

Book tid til Tolkning af dit Emoskop. Vælg venligst om det skal være hos Signe Neslein eller af en af vores elever der er under uddannelse til certificeret Emolog. 

(Visited 314 times, 1 visits today)