Tolkning af dit Emoskop

Få lagt dit helt personlige og individuelle Emoskop – og modtag en tolkning og sparring på hvad Emoskopet afslører om dine indre emotionelle og mentale kodninger og mønstre og hvad det har af betydning for dit liv. 

Emoskopet skabes ud fra dine testresultater fra vores to omfattende tests i E-motions app og bygger på vores psykologiske model, Emotional State Model. Det er en perfekt sammensmeltning af psykologi og spiritualitet. 

Få en tolkning af dit unikke Emoskop og opdag hvilke indre kodninger og skjulte mønstre du har i dit kærlighedsliv og hvilke emotionelle tilstande, vaner og ubevidste mønstre, du tiltrækker og manifesterer parforhold ud fra.
Opdag hvilke oversete eller ubrugte ressourcer og talenter der ligger i forbindelse med din karriere eller i din business. En tolkning af dit Emoskop giver dig også dybdegående gennemgang af din nuværende modstandskraft i forhold til dit selvværd, selvtillid og din egenomsorg.  

Kommer snart i App store

En tolkning kan kun udføres af certificerede Emologer uddannet (eller under uddannelse) hos os eller hos Emographics.

Når du har hentet vores app er du klar til at tage din første test af dine indre emotionelle og mentale kodninger og ubevidste mønstre.

Kommer snart til Android

Hent vores app og kom igang med at teste dine indre kodninger

Dine følelser og emotioner indeholder en skjult intelligens og visdom. Hvis du har forsøgt dig med “positiv tænkning” har du formentlig erfaret, at du kan fortælle dig selv at du er fantastisk fra nu af og til verdens ende, uden at det bliver din sandhed. Grunden til, at det forholder sig således er fordi at dine følelser, emotionelle tilstande og dine emotioner er drivkraften. De er din personlige power. Det er kort sagt dine følelser der skal hackes hvis du vil føle dig fantastisk. Når du kan hacke dine følelser kan du få hjerne og hjerte (tanker og følelser) til at være i et magisk samspil.
Din følelsesmæssige intelligens forsøger hele tiden at fortælle dig hvordan du skal forholde dig, og hvad du skal gøre i alle situationer. Når du unlocker og forstår den skjulte intelligens, åbner der sig en verden af muligheder, så du kan navigere i dit liv, med selvværd, selvsikkerhed og evnen til at træffe de rigtige beslutninger for DIG!

En tolkning af dit Emoskop tager ca. 1 1/2 -2 timer og giver dig et grundigt indblik i hele dig.

Du får også en fyldestgørende gennemgang af din nuværende emotionelle arketype og den udvikling du er på vej imod. 

Live eller online

Du vælger om vores møde skal foregå online eller live. 

Online tolkning foregår over Zoom og du modtager en optagelsen af din tolkning. 

Live foregår det på Nimb i København. 

En tolkning ligger på hverdage mellem kl. 10.00 – 15.00 

Tolkning

Ved Emolog Signe Neslein
kr 3000,-
  • Tolkning af dit Emoskop
  • Udarbejdelse af dit Emoskop

Tolkning

Ved elev under uddannelse til Emolog
kr 1500,-
  • Tolkning af dit Emoskop ved elev på Emolog uddannelsen. Supervision af underviser
Popular

Book

Book tid til Tolkning af dit Emoskop. Vælg venligst om det skal være hos Signe Neslein eller af en af vores elever der er under uddannelse til certificeret Emolog. 

(Visited 184 times, 1 visits today)